joi, 28 mai 2009

Viitorul suna naspa!

Intotdeauna cind am fost in prag de alegeri, mitocanii politicienii au apelat la orice mijloc pentru a atinge targetul de electorat: au impartit mici si bere in stainga si-n dreapta, au scos cintareti in piete, etc. Acum ca-n totdeauna, cu ocazia Europarlamentarelor ei fac un spot in care o fetita (normal, care n-are cum sa voteze) apare cu un buchet de flori in mina... Ce draq legatura au copiii cu politica?:-/ Oare cum se poate manipula astfel? Voi daca vedeti un copil care promoveaza un partid :^o (el saracu' habar n-are ce e aia si cu ce se maninca - adica un kkt -) mergeti la vot pentru ca va impresioneaza asta?! WTF?! :-O
Despre asta vorbeam de fapt:

3 comentarii:

  1. Bine, filmuletul e incredibil de nereusit. "Gandeste-te pentru cine votezi, alege viitorul" - sa inteleg ca il gasim pe acest viitor pe liste?

    In plus, e o regula pe care ar trebui sa o stie toti politicienii: e ok sa te folosesti de copii in campanii, atata timp cat sunt ai tai. Nu e ok cand impingi in fata niste copii la intamplare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Clipul asta e foarte nereusit din o gramada de puncte de vedere. "gandeste-te pentru cine votezi, alege viitorul" inseamna ca il voi gasi pe acest viitor pe liste?

    In plus, toti politicienii ar trebui sa stie ca nu e ok sa te folosesti de copii in campanie, decat daca sunt ai tai. Altfel e pur si simplu ciudat si... degeaba.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici nu stii cita dreptate ai in ceea ce priveste implicarea copiilor in campiile lor murdare! Macar de-ar fi ai lor... Bine zis!

    RăspundețiȘtergere

Comentezi...?!