joi, 18 iunie 2009

Primul cinema drive-in din Romania

Cum era de asteptat, romanii copiaza (in continuare) modelul american (oricum nu sint in stare de ceva nou). Astfel se va lansa in data de 1 iulie a.c. primul cinematograf drive-in din Romania, in Bucuresti la Baneasa Shopping City. Acesta se va numi Baneasa Drive-in Cinema si va avea o capacitatea de aproximativ 300 de masini, ecranul pe care vor fi vizionate filmele avind 23,5 m lungime si 10 m latime. Sunetul - acum urmeaza partea interesanta - va fi transmis prin intermediul unei frecvente radio locale, pe care clientii o vor putea recepta la sistemul propriu de sonorizare al masinii.
Si daca tot am vorbit de chestii inutile si spun inutile pentru ca tara asta se duce draq de tot si mai marii doar constata acest lucru, fara a lua nici o masura de combatere a crizei, sa vedem si tarifele: un bilet la film va fi 15 lei de luni pana joi si 20 de lei in weekend; pentru copii, elevi, studenti si pensionari (cred ca acestia vor umple parcarea, in goana spre medicamente sau spre posta de unde isi iau pensia, nu?!:)), pretul biletului va fi de 10 lei.
Oare vor renunta cu ocazia lansarii (si dupa lansare) "non-valorile" (acelea... stiti voi) la mersul in Bamboo? :D

2 comentarii:

  1. Normal ca vor renunta. O noua modalitate de etalare a fiarelor pe patru roti ;) Intr-o parcare Bemve-ul ics cinci iese in evidenta imediat. Bagi putin haus sau Guta (dupa preferinte) in tp. filmului sa atragi atentia, 2-3 claxoane fetei din Matiz-ul rosu si pleci acasa cu una bucata pasarica blonda.
    Brb ma duc la Automobile Bavaria!

    RăspundețiȘtergere

Comentezi...?!