luni, 22 iunie 2009

Sa fie tariful? Sau calitatea?!

Ma intrebam din spatele biroului: oare care este cel mai important factor de decizie in momentul in care vrei sa pleci in vacanta? Tariful sau calitatea serviciilor oferite? Eu unul as inclina spre servicii pentru ca doar nu-ti doresti sa pleci in concediu la un hotel in care sa gasesti mucegai in camera, personalul sa se comporte aiurea cu tine, etc. dar se pare ca treburile nu stau chiar asa in mintea romanasilor. Dar se pare ca si criza are efectele sale... Cei care vor sa plece se uita in primul rind la tarife. O mare greseala din punctul meu de vedere. Azi, de exemplu, a intrat o "idioata" care voia cel mai ieftin hotel din Cipru, daca se putea pe degeaba! Putin ii pasa de ceea ce oferea, atita timp cit era ALL INCLUSIVE, ca deh... asa-i romanu' - taran pina la capat si nemincat de cind se stie! Pai daca n-ai bani, stai domneee acasa! Sau du-te la mare in Romania! De ce draq trebuie sa pierzi o gramada de timp sa gasesti cele mai ieftine (si evident, proaste) oferte?! Aaaa, stiu: pentru ca trebuie sa te lauzi ulterior la prieteni si colegi ca ti-ai petrecut concediul in tara........ si asa esti si tu smecher!
Dragi potentiali turisti, va dau un sfat: daca nu aveti bani suficienti pentru un sejur inafara granitelor (adica in jur de 1500 - 2000 EUR) stati draq in Romania si duceti-va la munte cu cortu'! Dati-l in mm de turism extern ca nu e de voi! Si... mai consumati si nervii altora!

5 comentarii:

  1. Sa nu uitam ca dupa ce isi cumpara un sejur de cateva sute de euro, ajung la hotelul care e jalnic si desi le-ai spus de 1000 de ori ca nu e bun, ei te suna cu pretentii si cu amenintari...Mai dureaza pana o sa invete romanul sa fie turist.

    RăspundețiȘtergere
  2. Poti gasi rosii si castraveti in piata la un tarif mai mic decat in supermarket, iar calitatea este aceeasi sau chiar superioara de cele mai multe ori. Asa e si in turism, cauti in 2%#*@ de mii de sisteme si gasesti rosia cea mai buna si mai iefina, parerea mea

    RăspundețiȘtergere
  3. Cauti pentru cine merita... sa nu generalizam (tine minte ce ti-am zis eu atunci: 4 aveam deschise si tot m-a balacarit M...

    RăspundețiȘtergere

Comentezi...?!