vineri, 28 august 2009

Dosarele X sau WTF?!

De citeva zile circula o stire conform careia un fermier mexican a capturat un pui de extraterestru... Cred ca cei care urmaresc fenomenele extraterestre au radiat de fericire. Ce este insa si mai SF (daca ma pot exprima astfel) este faptul ca fermierul a fost ucis de parintii puiului, ca o razbunare a mortii acestuia. Nu e inca prea mult SF? Stati asa: focul care a ars masina in care se afla fermierul (caci asa a fost ucis) avea o temperatura mai mare decit a unui foc normal. Acum e destul de SF?
Nu contest ca-n universul asta nu mai sint si alte fiinte, dar prea se intimpla toate pe continentul American... Sau o fi doar o "inventie" a mass mediei sau a unor clase politice pentru a mai uita de criza?!

Un comentariu:

  1. dupa poza pare soarece oparit, nu cred ca asa zisi extraterestrii ar fi fiinte atat de urate, dimpotriva macar o structura humonoida sa aiba, mda cam toate se intampla la jidanii de pe acolo ,saracii nu vezi ca inventeaza eroi ca sa sperie lumea ca ei sunt cei mai mari si cei mai tari si cand colo sunt ciuca bataii, fara armele alea ale lor inteligente , ciuca bataii

    RăspundețiȘtergere

Comentezi...?!