marți, 8 septembrie 2009

Romania ... incotro?!

Traim intr-o tara care ne caracterizeaza. Romanii ies in evidenta oriunde in lume, asta e clar. Dar de ce oare nu ne suportam cind sintem inafara granitelor si ne evitam? Aaaa, pentru ca stim noi mai bine ce putem si e mai bine asa...sa vorbim in engleza cind auzim vorbindu-se romaneste...
Citeam azi un articol conform caruia tatal unui baiat era internat intr-un spital si avea nevoie urgenta de singe. Baiatul a chemat in ajutor cunostintele sau rudele care aveam respectiva grupa sangvina. Ei bine, surpriza!!! Dupa ce oamenii aia au donat, asistenta i-a spus baiatului ca nu a donat nimeni singe in ziua respectiva din grupa necesara tatalui sau... Da-o draq de treaba! Mori pe mina celor care au spus juramintul lui Hopocrate dar care nu cred o iota din el. Pacat...mare pacat!
Oare citi dintre noi dam curs anunturilor disperte care vin mass pe messenger? Sint atitia oameni care sufera, care indura mizeriile romanesti, dar care lupta pina la ultima suflare pentru o idee, pentru o speranta, o iluzie pe care o vor materializata!
Si mai zicem ca sintem oameni?! Nu, sintem romani...si atit!

Un comentariu:

Comentezi...?!