vineri, 27 noiembrie 2009

Ce a facut de fapt Basescu aici?!        Basescu a avut o altercatie undeva in 2004 la un miting. Pana aici toate bune si frumoase, se mai intampla. Dar ce s-a intimplat de fapt? Din imaginile astea, proaste, prost facute, prost montate, puse pe net la o rezolutie execrabila ca sa fie preluate apoi de televiziuni si difuzate in halul asta nu se intelege nimic.
        Da, se vede ca un copil isi ia o palma, ca zice ceva, iar ca apoi rade...
        Dar, unde sunt imaginile de pe celelalte camere? De ce abia aseara Dinu Patriciu a scos caseta din cadrul asta de la naftalina? De ce imaginile au ajuns in presa dupa ce Dinu Patriciu s-a intilnit cu mogulii presei la el acasa?

       Ah, da sintem in campanie electorala si chestiile astea se fac. E normal. E normal ca in campanie sa te ajunga din urma toate relele pamintului. (stati sa vedeti ce auziti despre mine)... Si totusi, ce a facut Basescu acolo din punctul tau de vedere? Ca eu m-am pus in locul lui si i-am inteles reactia si comportamentul. Asta nu inseamna ca aprob sau ca sustin, doar inteleg...!

(via Piticu; perfect de acord cu el...)

2 comentarii:

  1. E trucaj.Se dau de gol.Tocmai lungimea bratului,viteza de lovire,lumina,pozitia bratului in timpul lovirii denota falsul.Ce este genial la acest film este ca au ales perfect scena care poate fi modificata.In rest mai ia puncte Base pe prostia lor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca e un fals. La ce sa te astepti de la PSD?

    RăspundețiȘtergere

Leave a comment...