sâmbătă, 12 decembrie 2009

Au fost ocupate aproape toate locurile de cazare din Poiana Braşov (?!)

Antena 3 relateaza urmatoarea stire:

"Pregătirile pentru sărbătorile de iarnă sunt în toi în Poiana Braşov. Aproape toate locurile de cazare pentru Crăciun şi Revelion au fost deja rezervate, în ciuda lipsei zăpezii. Hotelierii spun că s-ar putea descurca fără zăpada, însa speră să ningă până la Craciun. În Poiana Braşov, administratorii pârtiilor au pregătit tunurile de zăpada şi schiurile pentru pârtii.
Lipsa zăpezii nu i-a descurajat pe turişti, care vin în număr mare să-şi petreacă sărbătorile de iarnă la munte. Spaţiile de cazare din Poiana Braşov sunt rezervate în proporţie de peste 90%, spun hotelierii.
În plus, administratorii pârtiillor aşteaptă răcirea vremii pentru a putea pune în funcţiune tunurile de zăpada. Iarna nu se va lăsa mult aşteptată, iar, potrivit prognozelor meteo, Moş Crăciun va aduce, anul acesta, zăpadă de sărbători atât la munte, cât şi la oraşe."

Fratilor, parca era criza... Sau nu mai e si noi nu am fost inca anuntati? In aceste vremuri grele in care oamenii amariti se sinucid in  masa din cauza datoriilor, altii isi permit sa dea mii de euro (si nu exagerez, credeti-ma!) pe o vacanta de 4 zile in Poiana... Bugetarii, care comentau cel mai mult ca au concedii fara plata, umplu acum pirtiile statiunilor montane! De unde aveti bani? Parca ieseati in strada lunile trecute... Mereu am sustinut ca angajatii ministerelor nu-si merita salariile (stiu pe cineva care se duce la munca la Transporturi doar ca sa aiba de unde veni acasa...) si acum se mai si lafaie prin hoteluri de lux!
Cind se va face oare dreptate? Sau mai bine zis: mai exista dreptate pe lumea asta?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi...?!