miercuri, 27 ianuarie 2010

Internetul si caile sale...

           Ma gindeam acum citeva minute la urmatorul aspect: cit de periculos poate fi internetul (?!) Nu in sensul acela de a nu lasa copiii sa navigheze pe cutare site sau sa vorbeasca cu persoane necunoscute... ci in sensul ca poti face rau cuiva oricind. Adica, concret: nu mi-a placut cum a vorbit persoana X de la firma Y la care am fost sa cumpara produsul Z. Booon... deci, vin acasa si ma apuc sa fac o reclamatie pe office@...; apoi ca sa fie treaba treaba, scriu pe un forum foarte citit, gen softpedia... Astfel, la o simpla cautare a numelui X pe google, o sa apara tot ceea ce am avut eu de zis la adresa sa. Concluzia: persoana este desfiintata!
           Poate te intrebi de ce mi-a venit aceasta idee, de unde conceperea acestui post... Ei bine, si eu am trecut printr-o experienta asemanatoare acum 3 ani, cind mi-a tras-o si mie un client, total gratuit, numele meu fiind implicat intr-o situatie de kkt in primele rinduri ale lui google... Cu bunavointa unui admin al forumului respectiv am reusit sa sterg porcaria aia de acolo, singurul care mai amintea de situatie fiind cash-ul site-ului...
           Mi-am promis ca nu voi mai recurge la astfel de fapte (reclamatii, atacuri online, etc) daca nu este impetuos necesar, ceea ce recomand tuturor celor ce au citit aceste rinduri!
           Ginditi-va, daca vi s-ar imtimpla voua?!

Un comentariu:

Comentezi...?!