luni, 12 aprilie 2010

Ce sa NU faci in weekend...

            Nu stiu pentru altii cum a fost, dar pentru mine weekend-ul ce tocmai s-a incheiat a inceput cu stingul: dupa ce am fost ars pe nedrept la serviciu de catre "top management", pentru care clientul are intotdeauna dreptate iar ceea ce incerci sa justifici nu are nici o importanta - decit poate una scripturala (sa dea bine la dosar), iata ca a inceput seria celor 2 zile libere.
            Dupa ce-mi planificasem toata saptamina o iesire la sala simbata, bineinteles ca s-a si intimplat; dupa 2,8 km de alergat si dupa vreo jumatate de ora de ridicat greutati, asa cum ii sta bine unui "sportiv" ca mine, a urmat febra musculara pe car o resimt din ce-n ce mai puternic fara sa inteleg de ce (au trecut 2 zile si degeaba...).
            Trecind in pas alert peste ziua de simbata, in restul careia am fost in diverse magazine si am baut bere (trebuie hidratare dupa sala, nu?!), iata ca ajungem la duminica. Ce poate fi mai frumos duminica decit o plimbare in Gradina Botanica? Raspunsul: orice altceva! Spun asta pentru ca m-a dezagamit profund: totul e in paragina, serele se modernizeaza pe "perioada neterminata", sint balarii peste tot, apa din lac miroase a statut, cu alte cuvinte nu aruncati 5 lei degeaba pentru ca va va parea rau!
            Ca o concluzie a celor intimplate de-a lungul acestui weekend: nu exagerati cu sala daca nu sinteti obisnuiti (veti ajunge ca mine, aproape imobilizati la pat) si nu mergeti in Gradina Botanica (cel putin nu inca, sa mai treaca vreo 2 luni si revin cu o post nou despre acest subiect!).
             Toate bune!

7 comentarii:

 1. :)):)) Pai mi se pare normal ca ai facut febra musculara FIINDCA NU AI FACUT MISCARE IN VIATA TA!!!!! Numai are rost alt comentariu fiindca stiu ce-ti poate pielea...daca nu este ceva lent care sa nu implice efort deosebit (efort fizic ma refer) nu este de tine!!!! Hello d'aia esti dita'mai balena :)):)):))

  RăspundețiȘtergere
 2. Cat despre Gradina Botanica...daca in continuare este administrata de un BULANGIU care-si bea cafeaua in fiecare dimineata in TURCIA sau ELVETIA...stati linistiti vor mai dura cativa zeci de ani pana la terminarea lucrarilor de "modernizare"

  RăspundețiȘtergere
 3. ce sa fac man....citeam ce ai scis despre JOB-ul tau si m-ai cam pus pe ganduri:)) cred ca am si eu nevoie de unul nou:)) Cat despre implementare unui sistem in care sa nu mai fie puse in valoare TOATE BASINILE....adica oameni in functii ..... functii pe care stiu sa le puna in practica decat pe cartea de vizita...este plin peste tot asa ca nu ai decat sa cauti alt job toata viata!!!!! :D

  RăspundețiȘtergere
 4. e cazul sa mergem mai departe... Nu se mai poate dude! Ideea e ca s-au obisnuit sa spuna permanent: e criza! Dar adevarul e ca se fac bani, dar numai pt ei...

  RăspundețiȘtergere
 5. aaaa inca ceva...am uitat...:)) daca nu "ti-a intrat" cu Gradin Botanica ce ar fi sa incerci cu Gradina Zoo din Pitesti :)):)):)):)) In plus de asta cine te pune man sa te duci la Gradina Botanica ...pff nu mai bine te duci la bamboo ... te-am invatat degeaba

  RăspundețiȘtergere
 6. Hm...ce experienta! De cativa ani nu am mai facut miscare, desi am avut o perioada de 5 ani de handbal...si stiu cat de aiurea si odios e sa faci febra musculara. Acum, cand m-am hotarat si eu sa mai fac miscare (nu neaparat azi), mi-au interzis medicii. Asta e mai urat decat o banala febra "mushchiuloasa" :)) ...Ironia sortii! In fine, sa iti pierzi weekendul cu alergat si vizitat, chiar ca nu merge. Ai dreptate ;))

  RăspundețiȘtergere

Leave a comment...