vineri, 16 aprilie 2010

Ultima zi de aplicare la Think Online!

           Think Online este un proiect care introduce tinerii (studenti sau masteranzi) in mediul de afaceri online. Daca te pasioneaza business-ul si Internetul, daca ai deja o afacere pe net sau doar planuiesti sa te lansezi in curand, Think Online este pentru tine.

          Iti doresti sa iti deschizi o afacere online dar inca nu dispui de toate ingredientele necesare? Fie ca este vorba de partener, de know-how sau de idee in sine, ceea ce cauti tu este Think Online!
Aplica la Think Online pana pe 16 aprilie si vei avea ocazia sa participi la O SAPTAMANA de conferinte si workshop-uri.
           Vei beneficia de experienta celor mai de succes antreprenori din online.
           Vei face networking cu invitatii si cu ceilalti participanti, studenti care vor si ei sa se lanseze pe calea antreprenoriatului.
           Vei lucra la un plan de afaceri pe durata proiectului, urmand sa il prezinti in fata unui juriu format din antreprenori la sfarsitul proiectului. Vei primi feedback de la oameni cu experienta si, mai mult, vei avea sansa sa primesti finantare din partea investitorilor.
           Evenimentul se va desfasura intre 19-23 aprilie, la Bucharest Hubb, centrul antreprenorial al online-ului.
           Asta nu e tot! Cei mai buni participanti vor merge intr-un teambuilding alaturi de o parte din speakeri.
Ce trebuie sa faci? Ca sa participi la proiect, aplica pe Think Online pana pe 16 aprilie si intra in lumea de afaceri online! Participarea este gratuita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi...?!