miercuri, 12 mai 2010

Cind se iese in strada?!

           Peste tot pe strada, prin parcuri, se discuta un singur lucru: cind se iese in strada? Toate lumea vorbeste despre iesirea in strada la manifestatii, despre japca politica, etc. Am observat asta si la persoanele de virsta a 3-a si la cei tineri. Dar iesiti fratilor odata, ce tot va intrebati atit... Sau voi nu vreti sa participati si sinteti doar instigatori?!
            Ieri studentii amentintau ca vor pleca din tara; mare brinza pentru conducatori! Duceti-va fratilor ca asta inseamna ca nu vom suporta si alte cheltuieli in plus cu voi! Cam asa se gindeste la nivel inalt! So, who cares?!
            Saptamina trecuta amenintau toate sindicatele cu proteste de amploare incepind de miercuri (adica de azi), dar acum s-au mai domolit! Sa fi inteles liderii de sindicat ca aceste solutii dure sint singura scapare (adica de ce sa scada numai salariile celor angajati la patroni? bugetarii ce-au?!) din criza sau la banii lor nici nu mai conteaza 25%?!
            Nu stiu care este raspunsul la cele 3 intrebari (3 paragrafe) de mai sus dar incep sa ma gindesc si eu: cind se iese in strada?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi...?!