joi, 13 mai 2010

Iata ce se promoveaza pe mail (spam): "Distrugeti multinationalele si capitalismul!"

           De curind am primit ca spam (vreo 9 e-mail-uri) urmatorul material:

            Nu stiu ce sa zic... chiar nu stiu... Voi aveti vreo parere?

2 comentarii:

  1. asa...si in loc de capitalism? vreo idee mai buna? vreun sistem mai bun? probabil violenta...ca doar ea e promovata prin video... numai avangardistii spuneau la tot NU si nu puneau nimic in schimb...nu cred ca problema o reprezinta capitalismul, democratia, etc....ci oamenii...indiferent daca sunt guvernanti sau guvernati...Iar nenorociri si greutati au fost dintotdeauna...nu numai acum...."police scums", "rich bastards"....aha....de parca hotul care ma pandeste noaptea o fi tare bun...oricine isi doreste puterea si bani...desigur...

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga mea (cristina),
    Ai lasat un comentariu zic eu aerian deoarece puterea aceea si stabilitatea financiara de care vb ca o doresc toti oamenii este relativa. Violenta este necesara deoarece una este sa furi de la oamenii exploatati zilnic pe niste salarii mizere(ceea se inlesneste in Romania) una este sa ii faci cinstit!! Acum intervine violenta fiindca la un moment dat se umple paharul...si omul nu mai are nimic de pierdut daca nu are ce sa le ofere celor dragi acasa (daca are o casa). BUNNNN si acum ziceti voi ca nu se mediatizeaza frumosul...pai ce facem aici aratam oamenilor ceea ar putea avea sau ca altii se bucura de tot luxul...aici este o problema fiindca se inraiesc si mai rau. Mda concluzia este urmatoarea: cei cu bani sunt in proportie de max 20% DAR RESTUL PANA LA 100 %???? II puteti multumi voi cumvaaaa?
    Sunt total de acord cu acest video deoarece acesta este cursul firesc prin care trece omenirea, este efectul SCLAVIEI care se desfasoara in lume la aceasta ora.
    Ma scuzati daca am jignit pe cineva dar trebuie sa va TREZITI!!!

    RăspundețiȘtergere

Comentezi...?!