joi, 6 mai 2010

Pensiile scad cu 15%, salariile bugetarilor cu 25%, salariul minim 600 lei

           Nu e un scenariu desprins din filmele horror, asa cum poate va gindeati... E realitatea fratilor, clipele pe care le traim zi-de-zi... E grav! Nu au avut tupeu sa-si dea afara rudele din ministere (angajate numai pe criterii stiute doar de ei intre ei) si astfel sufera o tara intreaga! Nu a zis FMI sa dam afara bugetari? Aaaa, nu se poate ca e varu', fratele, etc. Mai bine suferim toti, ca in "Muschetarii", numai ca sintagma e alta: Nimeni pentru unu', niciunu' pentru toti! Bai, eu nu pricep de ce Guvernul, care poate lua atitea decizii, nu e in stare sa faca nimic! Unde plm sint specilistii aia care apar mereu la tv si dau din gura de zici ca-s cel putin Adam Smith...?
          Si bine bine... dar pe cei angajati de patroni cine draq ii apara? aaa, aia au salarii mari (pe dracu'!) si nu merita?! Protectia sociala se refera cumva numai la bugetari?! Numai pe ei in apara guvernantii? De ce oare isi angajeaza rudele NUMAI la stat? Pentru ca e sigur locul de munca, de aia! Stiu ei ca nu vor da afara in veci pe nimeni din Ministere, Ambasade, etc, orice a zice FMI sau cine naiba mai zice... E stat in stat si legea e numai pentru fraieri! Si tot statul ia teapa: toti patronii ii vor fenta prin acte la negru, rapoarte false, etc.
          Si cel mai dureros este ca nu sintem uniti sa repetam istoria! Nu ca am cistiga ceva, dar tot am face ceva pagube celor cu X6, Q7 si alte caractere asemanatoare... Cit de mult a muncit aia din Bulgaria pentru masina ei? Eu, unul, sint tare curios...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi...?!