marți, 25 mai 2010

Ridem, glumim dar nu parasim incinta!

           Toata lumea pare a fi in stand-by, dar parca nerabdatoare sa vina ziua cea mare pentru a iesi in strada! Eu asta aud soptindu-se peste tot: pe strada, in RATB, la terase, etc. Daca insa o vor face la fel ca data trecuta, stind pe margine si savurind sandvisul adus de acasa mai bine nu mai ies! Sa speram ca au invatat ceva din greselile facute si de data aceasta vor striga ceva, nu doar vor dansa...
           Ceea ce ii provoaca din nou pe cei ce se vor numi protestatari este afirmatia reprezentantului FMI care a declarat ca nu li s-a cerut niciodata celor de la Guvern sa reduca pensiile sau ajutoarele sociale, ci doar sa creasca cumva cota de impozitare a celor bogati (a mogulilor?!). Cum isi permit guvernantii sa nu faca asta? Simplu: voi v-ati taia singuri craca?!
           Iar ca sa fie treaba treaba, mai aflam si ca d-na Udrea va cheltui 75 milioane de Euro pentru promovarea imaginii Romaniei... Ma lasi? De unde are oare atitia bani acel Minister care nu produce nimic?!

2 comentarii:

  1. Ma Silviule hai sa-ti spune eu cum sta treaba inginer fiind si stiind sa gandesc analitic.
    Una noi nu avem economie decat bazata pe consum acum substantial redus de lipsa creditelor.Apoi noi nu avem plus valoare .Chiar si Dacia e doar o uzina de asamblare .Ce vrei tu sa ai economie bazate pe comert,speculatie,cumetrie politica si lipsa de competitivitate asezonata cu ajutoare sociale aberante si pensii in functie de categoria din care faci parte (smecheri si prosti de rand).Pe mine nu ma mira ca se vede fb cu ochiul liber.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu as fi zis-o mai bine ca tine... BV!

    RăspundețiȘtergere

Comentezi...?!