vineri, 18 iunie 2010

Figuranti si figuratie...

           Ultima "figura de stil" e sa mergi cu RATB si sa citesti carti in engleza... A? Este ca pe asta n-o stiati?! Nici eu n-am stiut-o pina ieri! ce cluburi, ce genti??? Nu frate: iti iei o carte oricit de proasta dar musai scrisa in alta limba, te pui in picioare la jumatatea autobuzului si bazi frate lectura! Cu putin noroc poate agati si vreo pustoaica cordita si la minte limitata care cade pe spate... Ai mai multe sanse decit in club, unde poti fi dominat de masculii alfa (cei cu bani) si pe de alta parte nu trebuie sa vina seara pentru a merge cu autobuzul, nu? Mi-e greata de terminatii astia!
          Aaaa... mai am ceva de adaugat: daca nu asculti melodia asta in timpul calatoriei esti praffff... Toti o asculta la maxim! E noul trend! (macar de ar avea casti ca lumea sa nu mai streseze pe altii in jurul lor)

2 comentarii:

  1. De ce spui ca sunt figuranti/figurante cei care citesc carti in limbi straine in RATB? Poate au multe statii de mers....poate aia este cartea pe care o citesc la momentul respectiv....nu vad nimic rau in a citi....chiar daca esti intr-un loc public....nu stiu daca ei se gandesc ca atrag atentia....aici ma simt atacata pentru ca si eu citesc in RATB cand am mult de mers si ma plictisesc...iar partea cu agatatul....mi-e greu sa cred ca sunt multi interesati/interesate de persoanele care citesc....

    RăspundețiȘtergere
  2. Ei nu e chiar asa... Privesti prea critic lucrurile la adresa mea... Mie tot o fandoseala mi se pare sa citesti carti in engleza in autobuz; chiar s-au terminat operele romanesti?!

    RăspundețiȘtergere

Comentezi...?!