duminică, 18 iulie 2010

Si a fost o saptamina in Feeria...

           A trecut o alta saptamina de Feeria, cu program aiurea de 6 si 12 ore, cu agitatie, cu haos, cu nopti pierdute din cauza oboselii si a caldurii, cu goana dupa ultimul tramvai 41, cu aglomeratie dimineata, cu multi nervi! Si a trecut aceasta saptamina, care m-a marcat! Pentru cei care nu stiu, in Mall Baneasa este un magazin de animale (Petland) in care sint expuse (bineinteles) animale; dar nu oricum, ci claie peste gramada! Adica papagali si pasari urlatoare deasupra iepurilor, linga iepuri hamsteri si porci de Guineea, in spatele lor ciini si pisisci, agatate de perete acvarii, ce sa mai: haos total!
          Si pentru ca zi de zi vedeam iepurasii efectiv terminati de oboseala (de la galagia pasarilor care se aude de la 30 de m de magazinul asta) si fara nici un chef de minca sau de a se juca sau de a face orice altceva am decis joi sa-i iau eu pe cei mai amariti dintre ei, din mila care m-a patruns asa de tare ca n-am mai suportat! Si asa m-am facut cu 2 iepurasi minunati pe care i-am inzdravenit in 2 zile! M-am atasat enorm de ei si parca ma fac sa uit de orice problema si de orice necaz si ginduri negre numai cind ii vad... Regret si ca trebuie sa merg la serviciu pentru ca nu sint linga ei... Ce sa mai, ii iubesc enorm!
          Dar din pacate nu ii pot tine prea mult timp in casa, mi-as bate joc de libertatea si "copilaria" lor (au numai 1 luna)! Asadar, daca-i vrea cineva (stiu ca despartirea va fi grea...) care le poate oferi spatiu si foarte multa dragoste pls comment...

P.S. Mai jos o imagine de la magazinul din Feeria, asa ca sa vedeti ce conditii au pet shop-urile din Romania, in care numai cistigurile primeaza, nu si fericirea animalutelor... Asa erau de lesinati...

Un comentariu:

  1. Sunt tare adorabili....dar sunt greu de ingrijit...am avut si eu un iepuras cand eram mai mica...si pe cat de dragalas era pe atat ma chinuiam sa nu mai miroasa in camera mea a..."minunatii"!

    RăspundețiȘtergere

Leave a comment...