joi, 28 octombrie 2010

Adio, dar ramin cu tine...!

           Cam asa ar trebui sa sune majoritatea titlurilor din ziare dupa ce ieri a picat Motiunea si Guvernul Boc isi exercita in continuare atributiile... A fost haos, a fost dezorganizare si o acuta lipsa de interes si implicare din partea celor care au venit din provincie nu sa manifesteze, ci doar sa viziteze putin capitala... Dupa cele vazute si petrecute ieri, imi dau seama ca se poate si mai rau, ca inca romanii mai au bani, mai au una-alta... Deci nu ii intereseaza nimic... deocamdata!
           Pe de alta parte, tara nu este pregatita pentru anticipate: doar nu avem bani de aruncat pentru asta in speranta ca PSD mareste a 2-a zi salariile (sa fim realisti: de unde draq au astia bani? or sa zica: "asa am mostenit, nu am stiut ca nu sint bani!")...
          Concluzia este ca ar trebui sa lasam naibii grevele (ca tot nu prea stim ce sint alea si cum se organizeaza, etc.), sa punem osu' la treaba - mai ales bugetarii, care au toate sarbatorile libere si nu stau mai mult de 8 ore la munca, nu ca noi, cei din privat, care tinem toata economia tarii - si poate o scoatem la capat pina la urma!

2 comentarii:

 1. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
  Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
  Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Multumesc,Cu stima Vlad!

  RăspundețiȘtergere
 2. Salut Vlad... Ceea ce faci tu cam miroase a spam... Ma indoiesc ca ai citit mai mult de 2 articole de pe blogul meu, asa ca lasa-mi dreptul de a fi reticient la cele mentionate de tine... Poate imi poti dovedi ca intr-adevar ai promovat un articol de-al meu... pina atunci tot spamer ramii... Sry!

  RăspundețiȘtergere

Leave a comment...