miercuri, 17 noiembrie 2010

Noi culoare aeriene din 2011

           Emirates, Qatar Airways, Watania şi Pegasus Airlines sunt companiile care vor opera zboruri din 2011 de la Bucuresti. Qatar Airways negocia intrarea sa pe piata romaneasca de 5 ani. Desi acest aspect poate fi privit ca negativ, concurenta firmelor romanesti fiind accentuata (eu zic ca nu e rau deloc!), exista si avantaje pentru calatori: zboruri directe la tarife mai bune pentru Orientul Mijlociu.
          Multi stiu (putini cunosc) numele acestor companii si rutele pe care le opereaza, dar nu stiu citi au auzit de Watania?!... Ei bine, aceasta este o companie noua din Kuweit, pentru detalii despre aceasta puteti vizualiza site-ul propriu.
         Deci, orizonturile se largesc, timpul de calatorie se reduce (Qatar, de exemplu, spre Doha; duratata calatoriei va fi de patru ore si jumatate fata de aceeaşi ruta operata acum  de Turkish, care este cu escala la Istanbul dureaza aproape 12 ore), tarifele scad (cica cu 100 eur pe Istanbul daca va intra Pegasus), locuri de munca se creeaza, la Dubai plecam (aviz fetele cu produsul) - totul va fi bine!
         Si daca trafic intens inseamna normal, si poluare, iata mai jos cum zic cei de la Emirates ca vor proteja mediul... O fi pe bune?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi...?!